OM TOFTAGER FOTO

Bag kameraet – Jacob Toftager

Bag Toftager Foto står Jacob Toftager. Jacob er ikke uddannet fotograf og har ikke mange års proffesionel baggrund.
Til gengæld er Jacob “foto-nørd” på den gode måde. Jacob har siden sine unge dage, og det er nogen år siden, set sit og sine omgivelsers liv igennem en fotolinse, uanset om det har været livests fester, sportsbegivenheder, undervands fotografering eller stemningsbilleder.  Jacob har igennem årtier været fotograf for venner og bekendte – og deres venner. Det betyder at Toftager Foto kan tilbyde en alsidig erfaring indenfor stort set alle slags fotoopgaver.

 

Jacob lever ikke af at tage fotos. Til hverdag arbejder han som finmekanisk tekniker, hvilket bidrager til teknisk interesse, forståelse og ”feinsmeckeri” når det drejer sig om fotografering og efterfølgende bearbejdning og redigering af fotos. At det ikke er et levebrød betyder også, at alle fotoopgaver udføres af lyst –  og ikke af nød, for at få smør på brødet. Derfor påtager Jacob sig ikke opgaver som han ikke er helt sikker på, kan løses på en tilfredsstilende måde og derved indfrie forventningerne for kunden og for ham selv. For Jacob er tilgangen til fotografering – og livet i øvrigt – yderst postivt. Derfor kan I selv vælge hvor traditionel fotograferingen skal være. Måske har I et helt specielt ønske, et helt specielt sted eller andet der betyder netop noget for jer. Det er ikke Jacob der sætter begrænsningerne.

 

For kunden betyder det en ærlig og positiv tilgang til opgaverne, en absolut konkurrencedygtig pris og ingen “fine fornemmelser” for antal og ejerskabet af de fotos der leveres.  Derfor kan der udover mange års erfaring, også forventes en god sparring omkring netop de ønsker der måtte være. Før alle opgaver afholdes møde omkring opgaven, så alle ønsker, forventninger og begrænsninger er klarlagt inden der aftales et samarbejde.

 

Kontakt Toftager Foto