SÅDAN ARBEJDER VI

“Fotos skal udtrykke appetit på livet…”

Hvis I gerne vil høre mere om Toftager Foto så ring eller skriv til os – se under “kontakt”. Vi aftaler et møde hvor vi afklarer jeres ønsker og forventninger, og selvfølgelig hvad det hele fra fotografering til levering koster. I får tid til at overveje hvad I vil og kontakter os derefter for enedelig aftale, der bekræftes skriftligt pr. mail. Hvis I ønsker det, tilbyder vi, at vi på dagen sender en sms 1 time før aftalt møde tidspunkt, om at vi er på vej som aftalt. Især ved “livets fester” sikrer dette at I ikke skal bekymre jer “om fotografen nu husker det” i den sidste time op til begivenheden. Da vi har aftalt hvad I ønsker på forhånd, vil fotograferingen ske så “usynligt” som muligt. Det er altid vigtigt at der er truffet aftale med f.eks. præst, stadion mv., i forbindelse med opgaver sådanne steder.

 

Leveringen af fotos kan ske samme dag eller en af de følgende dage. Meget hurtigt – som oftets allerede dagen efter – vil I kunne logge ind med en personlig kode på vores hjemmeside og se miniature fotos fra optagelserne. Ud fra disse kan I bestille de fotos I ønsker. Som noget særligt tilbyder Toftager Foto også, at levere samtlige billeder der er taget på opgaven, på en DVD til jer. Således er der masser af fotos at se på og vælge imellem, og efterfølgende kan vi så aftale hvilke fotos I ønsker redigeret og i hvilken genre.

 

Teknologien indenfor fotografering i dag, åbner uanede mængder af muligheder for redigering, effekter og manipulering af fotos. F.eks. skal fotos fra en fest måske bruges til takkekort eller til indramning på væggen. Derfor leverer vi typisk billederne i “normal” redigering og derefter kan I vælge hvad er skal redigeres med videre. Vi er altid parate til at komme med vores forslag. Vi kan levere jeres valgte foto på en række forskellige medier. Få ideer i galleriet og se øvrige muligheder under “priser”.